Wyśmienita palarnia z Mediolanu, założona w 1970 roku przez Stefano Zappa przy Via Varanini w Mediolanie. Produkcja odbywała się na 40 m2 powierzchni z małą palarnią 30 kg, kawa była codziennie wypalana, pakowana ręcznie i rozprowadzana bezpośrednio przez właściciela do klientów. Od tego czasu Torrefazione Varanini rozrosła się pod względem wielkości, jakości i renomy.
OBECNIE
Produkcja odbywa się na zadaszonym obszarze 1500 m2 i przetwarza dziennie ponad 20 ton kawy, dzięki dwóm całkowicie zautomatyzowanym i sterowanym komputerowo liniom palenia oraz trzem liniom pakującym. 50-letnie doświadczenie w tej dziedzinie oraz udoskonalenia technologiczne pozwoliły firmie osiągnąć najwyższy poziom jakości i stałości w paleniu kawy.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 3
[vc_row][vc_column][vc_widget_sidebar sidebar_id="custom-sidebar-shopallfilters" hidden_markup_01="" ovic_custom_id="ovic_custom_6007a2aaa8d30" hidden_markup_desktop="" hidden_markup_laptop="" hidden_markup_tablet="" hidden_markup_ipad="" hidden_markup_mobile="" hidden_markup_horizontal_mobile="" hidden_markup_vertical_mobile=""][/vc_column][/vc_row]